Ennustaja pani mulle kaarte

Kuigi ma olen elus nii mõningaid mambojambotajaid kohanud, kelle ennustused läksid 95% täpsusega vett vedama, siis üks ennustaja pani juba eelmisel sügisel täppi. Reedel pani ta mulle taas kaarte. Sõbrad – ma varsti armun, ennustaja ütles! 

2 kommentaari “Ennustaja pani mulle kaarte”

  1. Olen käinud ühe korra, mõned kuud tagasi väga tuntud selgeltnägija juures. Need selgeltnägija väljaütlemised jäävad ikka kummitama ja mõjutama päris pikaks ajaks, eriti kui on teada, et tegu on hea sensitiiviga. Sensitiivi poolt öeldu võib rasketest hetkedest edasi kanda, kuid samas võib ka motivatsiooni alla tuua ja tekitada tunde justkui vahet ei ole mida teha, kõik läheb nii või naa nii nagu ette on nähtud. Rõõm on lugeda, et sulle on sensitiivi öeldu positiivse emotsiooni tekitanud. Ma olen pigem tundnud motivatsiooni langust, peale sensitiivi juures käimist, mis on iseenesest kurb, sest ma arvan, et nii nagu mina nii ka paljud teised lähevad sensitiivi juurde kui elus on raske periood. Kuidas mõjutab sind sensitiivi öeldu, kas sa ei tunne, et ohjad justkui polekski sinu käes ja kõik on elus justkui eelnevalt kokkulepitud?

    1. Sensitiiv loeb tegelikult sinu oleviku-energiat ja järeldab, kuhu sa sellise energia pealt jõuad. Kui sa muudad oma energiat ja olevikku, siis ennustus muutub, sest lõppude lõpuks tõesti on ohjad alati sinu käes. Püüa oma hirmudest üle saada teraapia abiga. Ja siis las sensitiiv vaatab uuesti. Või vaheta sensitiivi. See on meelelahutus ja kui sa lahkud sealt paha tundega, siis ei tasu enam sinna minna.

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart
error: Sisu on kaitstud!
Scroll to Top