Kõikidele neile, kelle jaoks on emade- ja isadepäev hästi raske

Hei, I’m with you 🙂 Ma kirjutan selle sulle, kes sa seisad igal maikuu teisel pühapäeval ja novembri esimesel pühapäeval kohas, kus sa ei oska olla. Meil kõigil ei ole peresuhetega nii hästi, kui võib-olla sotsiaalmeediast näed, et teistel on. Avan sulle ennast natuke ja jagan ka oma teraapia-kogemust sel teemal. Täna on see päev, kui ma olen kurb.

3 kommentaari “Kõikidele neile, kelle jaoks on emade- ja isadepäev hästi raske”

  1. Eveli Hannust

    Olen ise 5 lapse ema ja suur osa sellest kasvatuse ajast olen olnud üksikema. Ausalt see teekond on väga väga raske olnud ja väljakutseid täis. 4 murdeiga(1 veel tulekul) põhimõtteliselt üksi läbielatud. Kaugeltki kõik pole täiuslik olnud, olen palju vigu teinud. Soovitan niipalju kui võimalik asju oma ema seisukohalt võtta. Lihtsam on mittemõista , kui mõista vahel.

    1. See on aus vaatevinkel. Olen sinuga päri. Kõik käituvad alati nii hästi, kui nad oskavad… Sisuliselt kutsud sa mind üles empaatiale ja see on alati ühiskondlikult ilus.

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart
error: Sisu on kaitstud!
Scroll to Top