Kuidas kindlustada, et sa ei lõpeta vaimselt vägivaldses suhtes?

Mul on kogemusi vaimselt vägivaldsete suhetega. Mina olen olnud vaimselt vägivaldne ja minuga on samamoodi oldud. Millal? Kes? uuuu, juicyyyyy!

2 kommentaari “Kuidas kindlustada, et sa ei lõpeta vaimselt vägivaldses suhtes?”

  1. Oeh, Brigitte!
    Nii-nii palju on näha, kuidas oled kasvanud, arenenud ja enda kallal tööd teed! Seda on PÄRISELT väga hästi näha!! Ja mis kõige olulisem: sa ise tahad seda enda pärast, seda on ka näha! Ja nii-nii suur tänu sulle nende blogide eest, olen isegi end nüüd mürgistest suhetest leidnud, ka endaga. (AITÄH, nende postituste eest!)
    PS: ma täiiiiega ootan mingit uut grwm või video-stiilis postitust! Sa oled nii vahetu!!💕

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart
error: Sisu on kaitstud!
Scroll to Top