Ma kaeban Malluka kohtusse?

Tere. Oeh. Ma olen nii palju kordi Mallukat kui ärinaist kiitnud (ja kiidan ka edaspidi!) ja loodan jätkuvalt, et saame erimeelsused lahendada ja ära leppida. Ma pole tema kohta pikalt öelnud mitte ühtegi halba sõna. Minu arust oleks tore, kui me kõik siin väikeses Eestis blogijatena ära mahuksime ja teeksime oma asja, inspireeruksime teineteisest. Tema pahatahtlikkus ja õelus ületas üleeile mitte ainult minu isikliku hea maitse piiri, vaid ta on minu ja mu advokaatide sõnul rikkunud lisaks seadust. Teda võib oodata kohus.

1 thoughts on “Ma kaeban Malluka kohtusse?”

  1. Mul pole lihtsalt sõnu kogu selle asja peale. Olgu, natuke sõnu on, sest näed pidin uurima Malluka poolt ka ja isegi sai postitus seal ostetud (ja natuke kommenteeritud, mis kindlasti saab nüüd seal sellise viha et anna olla :D). Aga päriselt… kui ma vahel võib-olla olen mõnes asjas olnud minevikus kahe vahel ja ütlen ausalt, et pole 100% toetanud sinu perspektiivi asjast, siis see on üks olukord, kus pole mingit kahtlust… Mallukal polnud MITTE MINGIT õigust avaldada nimesid!! Jah, sa võisid vihjeid anda oma postituse lõpus aga sa ei avaldanud ise mitte midagi ja tal polnud mitte mingit põhjust seda teha… Ükskõik, mis sellest kohtuasjast ka ei saa, leian, et sul on seekord küll igasugune õigustus. Ma olen lihtsalt mindblown kogu asjast, aga pidin ütlema siin sinu postituse juures ka paar sõna. 🙂 Loodetavasti saab lõpuks see asjade üleskruttimine lõpu, sest muud on ka ju oma eluga teha, kui kogu aeg teiste inimeste asju üles kerida… Anyways, good luck! 🙂

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart
error: Sisu on kaitstud!
Scroll to Top