Ma tegin veel osade inimestega “aitäh, you’re out of my life”

Viimased paar nädalat on mu elus toimunud meeletud muutused. Mul on seljataga kuus tundi teraapiat, kohutavalt palju tunde ülikooli. Ma tean täpselt, millist elu ma tahan. Mida me siis terapeudiga arutasime, et kus ma katki läksin?! Kas minust saab ka terapeut?! Avan end teile väga sügavalt. Ja saate teada, mis summa mu pangakontol peagi on. 

3 thoughts on “Ma tegin veel osade inimestega “aitäh, you’re out of my life””

  1. Hei! Tore kuulda, et läheb kenasti 🙂 Uudishimust tekkis küsimus, et kas Sa investeerid ettevõtte või isikliku konto alt?

    1. Brigitte Susanne Hunt

      LEI-kood on BSH OÜ-l ja selle kaudu olen ostnud nii Eesti kui USA ja Hiina suurettevõtete aktsiaid. Lemmikuks on siiski Revolut, kõige kasutajasõbralikum. Nats krüptot on ka Binances.

  2. Sa oled mega tubli! Sul on palju palju rohkem sisu kui sellel draama kuningannal kelle meedia on sinust teinud. Draama maailm on kohutavalt väsitav aga sellised sisutihedad blogi postitused on väga sümpaatsed ja oodatud.

    Päikest

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart
error: Sisu on kaitstud!
Scroll to Top