Miks ma tahan uut kodu + galerii & hind

Inimene (enamjaolt naine), kes lõikab oma juuksed maha või värvib neid, on ilmselt jõudmas kuskile uude elufaasi. Ma ei tea, kas siinkohal kehtib sama mõte korterivahetusega. Olen selles Kakumäe korteris läbi elanud nii palju, kahjuks nii palju valusat – ütlen kohe. Mu korterist on läbi käinud erinevaid peikasid, palju pidusid ja isegi nii mõningaid Eesti kuulsuseid. Mul on siiski aeg selle korteriga hüvasti jätta.

2 thoughts on “Miks ma tahan uut kodu + galerii & hind”

  1. Ma hardcore fänngöörlin seda enesearengy BSH-d 🙌 Päriselt, su postituses on ka täiesti teine energia ja oleks mega mega mega, kui räägiksidki rohkem enesearengust, oma trennidest, toitudest ja kõigest sellest. Elu ongi täis tõuse ja mõõne ja ma olen täitsa kindel, et meil kõigil on olnud oma villain era (mul ka 😂). Aga igal juhul tahtsin öelda, et seda blogi lugeda on kuidagi väga mõnus viimasel ajal ja juba täitsa ootan postitusi 🙂 PS: kesklinna chicana toetan seda kesklinnas elamise ideed, meil on siin päris mõnus olemine 😄

    1. Oiiiii, kui toreeee! Mu eesmärk vist on viimasel ajal olla päriselt mina ise ja mitte püüda enam meeldida ja rääkida end paremaks. Tegin seda pikalt, sest kartsin, et kui olen mina, siis mul pole tööd ja fänne. Näen aina enam, kuidas minu vaba kõnepruuk läheb muuseas paradoksaalselt… veel rohkem peale! 😛 No supppper, kui meeldib! Anna aga teada alati, millest veel lugeda tahaksid. Võtan su arvamuse kindlasti arvesse. Armastan sinusuguseid lugejaid. Palju päikest sulle, kullatükk!

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart
error: Sisu on kaitstud!
Scroll to Top