Milline on mu unistuste mees? 

Ma olen sellele viimased paar päeva mõelnud. Ma olen näinud tõepoolest väga suure assortii mehi ära. Mu teel on olnud ärimehi, kuulsuseid, niisama naljaninasid, üks poliitik, üks lapsevanem, üks lahutatu, mõned suhtes mehed, pisut sportlaseid ja nüüd ma tean: oleksin ilmselt kõige õnnelikum mehega, kes on üks kolmest järgnevast eriala esindajast. Minu järgmine mees on suure tõenäosusega ärimees, sportlane või advokaat. Ta peab olema sealjuures edukas. Ma ei võta enam endast vaesemat meest. Sellel ei ole lihtsalt mõtet. Kirjeldan oma unistuste mehe nüüd ära pealaest jalatallani. + Marju Karin võiks õppida end viisakalt ja emakeelselt korrektselt väljendama. See, et Laura Valk teeb ärilise otsuse minuga podcasti teha, ei ole põhjus teda avalikult ründama asuda. 

1 kommentaar “Milline on mu unistuste mees? ”

  1. Ma ei tea, mis kala teil oli aga.. Minu arust Indrekuga koos olid sa oma parimas vormis nii vaimselt, kui ka füüsiliselt. Kui sa küsiksid, milline mees sulle sobiks, siis vastaksin, et just tema😄

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart
error: Sisu on kaitstud!
Scroll to Top