Minu nädala toidukorv ja toitumispõhimõtted + pildid& minu ümbermõõdud

Ma olen kuu ajaga päris kenasti alla võtnud, aga olen oma projektis glow-up ehk igakülgne “ma ei ole enam varsti paks, näost paistes, kuivade juustega ning punniline” alles esimese kolmandiku juures, kuid näha on, et kõik, mida teen, juba töötab. Kõhulihased on jälle väljas, puusaümbermõõt on vähenenud. Siin on sulle minu toitumispõhimõtted ja toidukorvi ülevaade, et ka sina saaksid oma ideaalvormi. 

1 thoughts on “Minu nädala toidukorv ja toitumispõhimõtted + pildid& minu ümbermõõdud”

  1. Alustan ise ka just glow up teekonda. Mingit deadline ega kindlat eesmärki ei olegi. Tahan olla ilus, naiselik, enesekindel ja tunda ennast oma kehas tervislikult ja hästi. Nii ootan kõiki sinu glow up postitusi ja update’e. Need draamad nii väga ei huvitagi, aga räägi ainult trennist ja tervislikust toitumisest. 😂 Olen ise ka ca 10 aastat võidelnud toitumishäirega. Usun samamoodi, et “terveks” ei saa kunagi, aga tahan elada elu, kus mu iga päeva kinnisidee ei oleks täide viia kõiki erinevaid viise, kuidas saada kaalust alla (ma ei ole ka muide kunagi ülekaalus isegi olnud). Nii ootan juba podcasti toitumishäirete teemal, kindlasti leian sealt midagi uut, mis võiks ka mind aidata. Olen hetkel paremas kohas võrreldes eelmise aastaga, aga saaks veel kõvasti paremini.
    Igaljuhul tahtsin öelda, et sain megalt inspiratsiooni sinult ja on täiega selline tuhin sees, nagu teeksime sinuga koos seda glow upi. 😅 Tubli oled, keep it up! 🤍

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart
error: Sisu on kaitstud!
Scroll to Top