Usun, et ma ei ole varsti enam kuulus

Näen, et hakkasin end vahepeal pidama maailma kuulsaimaks glamuuriprintsessiks, kui tegelikult olen ja jään pesueht nohikuks. Reaalsus on see, et minust ei saa kunagi uut Anu Saagimit. Esiteks, mind niikuinii enam ei kutsutud mu lemmikteleprojekti ja usun, et ei kutsuta enam vähemalt mõni aeg mujale ka, teiseks: ma olen isegi mõelnud meelelahutusmaastikult lõplikult taanduda. Inimesed on minust väsinud, vihkavad mind nii väga ja ehk on kõigile parem, kui mind enam virvendamas ei ole. 

6 thoughts on “Usun, et ma ei ole varsti enam kuulus”

 1. Ma ausaltöelda küll pettusin, et Sa maskisaate paneelis pole. Kindlasti tuleb see hooaeg igavam, vaadates neid inimesi, kes seal see hooaeg on.
  Olid kaasahaarav ja oli näha, et võtsid asja ikka tõsiselt ja süvenenult. Alati oli huvitav kuulata Su arvamust ja pakkumisi. Kahju, et see hooaeg nii..

  1. Ma ka nii ootasin, et sa maskisaates kohtunik oleks. Vaadates naiskohtunikke, siis olen üsna kindel, et nad jäävad igavaks selle saate jaoks.

  2. Brigitte Susanne Hunt

   Mu esimene mõte: keegi tiimist anonüümselt kommenteerib 🥹😍😭 Suur-suur aitäh! Elan seda läbi, jah, natuke 🙁 Nagu töine lahkuminek. Aga pole hullu. Ju minu jaoks siis muud projektid loodud. Aitäh veelkord ❤️

 2. Sa tegid selle “vea”, et jagasid avalikult seda, mis tegelikult toimub meelelahutusmaastikul. Mina olen küll tänulik, et sa seda tegid, oli väga värskendav ja pani mind asju nägema veidi teise pilguga. Enamus inimesi niikuinii ei suuda teemasid sügavamalt analüüsida või näha käikude taha ja loevad ainult klikimagnet-pealkirju… Raivo Hein ütleb selliste kohta delfi debiilikud. Ka mina ei viitsiks sellistele meeldida. Sa oled loodud millegi suurema jaoks kui kogu see feik, mida meile etendatakse, aga sisu on suhteliselt tühi. Edu! ❤️

 3. Ega kuulus olemine ei peakski eesmärk olema. Aga mõeldes erinevate rollide peale, mida mänginud oled, siis sinust saaks väga hea näitleja.

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart
error: Sisu on kaitstud!
Scroll to Top