Inimesed näitavad oma päris värve alati peale lahkuminekut

Mul on elus olnud selliseid lahkuminekuid, kus me mõlemad nutsime ja tänasime teineteist koos oldud aja eest. Me ei kommenteerinud avalikult kumbki eriti midagi, sest me ei olnud äriliselt või avalikult mingil moel seotud. Ei alanud teineteise vastast sopaloopimist. Mõned inimesed ei oska lahku minna või siis just… oskavad, aga sellisel moel nagu nende intelligentsus võimaldab. Kellest saab mu uus manager? Mida ma Malluka uuest blogipostitusest arvan?

3 thoughts on “Inimesed näitavad oma päris värve alati peale lahkuminekut”

 1. Ma sattusin enne täiesti juhuslikult Malluka tänase postituseni ja noh, uudishimust pidin ju ikka selle paar eurtsi kulutama ja lugema. See, mis hetkel on toimunud või kuidas sinu nime pealt oma blogiruumi kulutatakse… Ma ei oska öelda mitte midagi muud, kui ainult seda, et sa oled päriselt olnud selles olukorras 100% parem kui varem. Minu jaoks on hetkel kõige rumalam see, kuidas üritatakse kista maha sinu blogi jutuga nagu blogimine oleks mingi “vana teema”, kuigi seda juttu aetakse… blogis?! 😀 Et noh, loogika tipp muidugi. Või kuidas sinu postitused on teiste arvates nii “mõttetud” ja kes ikka viitsib lugeda, samas kui ma ütleks kohe vägagi sama selle teise blogi suunas. Ma just hetkel ootangi jälle neid ilu-tervise-trenni-toidujutte, sest olen ise samamoodi enesearengurajal (olnud juba pikka aega) ning see on nagu minu küte lugeda ja uurida, kuidas teised naised enda eest hoolitsevad nii seest kui väljast 😀

  Kui Mallukas kirjutas täna, kuidas nobody cares, siis ma olen üks nendest nobodydest. 🙂 Ma olen üpris veendunud, et neid nobodysid on siin sinu blogis kohe päris priskelt ja just my two cents, aga päriselt loodan, et sa jätkad selle blogiga pikka pikka aega.

  Ma olen kogu selle nädala sündmustest veel natuke baffled ja veel rohkem baffled sellest, kuidas päriselt sind üritatakse alla tampida, nagu me oleks kõik keskkoolis või midagi. Cmon, me oleme kõik pmst 30-ndates naised 😀 Hakkab veits piinlikuks muutuma, kuidas visatakse hinnanguid teiste inimeste pihta, justkui elus ei olegi midagi muud olulist. Minu arust on just oluline eneseareng, enda eest hoolitsemine jne. Who’s got time for some stupid gossip? Like really, elus on nii palju muud kui kulutada aega sellisele jamale. Kui inimese päeva saavutus on rääkida teistest, siis… Öeldakse, et small minds talk about other people, great minds talk about ideas.

  Anyways, järjekordne ränt minult su blogis, aga tahtsin lihtsalt öelda, et ootan iga postitust ja kui Mallukas arvab, et nobody cares, siis tal ilmselt pole aimugi, millised “nobodyd” sind toetavad 😀 Ja see selleks, jään ootama juba trenni-toidu-ilujutukesi ja saadan sulle palju positiivset energiat 🤌

  1. Täiega nõustun Viktoriaga!
   Ma ei loe malluka blogi juba sellepärast, et tihti on seal kellegi arvelt endale raha teenitud. Ehk siis praegu Brigitte pealt. On ju varasemalt ka olnud inimesi, kelle draamade pealt teenitud. Mina mõtleva inimesena mõtlen, et kuidas saab inimene seljuhul ise normaalne olla?! Teenid raha, aga TEGELIKULT oled kaastundlik ja südamlik inimene, kes pärast kirjutab postkasti, et jou, kle tegelt tunnen kaasa sulle. Näitab mallukat südametu inimesena, kelle sõber olla väga ei tahaks. Mis see ütlus on.. ütle, kes on su sõbrad ja ma ütlen, kes oled sina.

   Brigitte blogi on värskendav lugeda, sest who cares about drama nagu.. teen iluhoolotsusi parem ja upgrade’in end. Siin blogis inspireerun ja loen teemadest, mis PÄRISELT KA vajalikud on.
   Niiet, Brigitte.. keep up the good work! 😉

 2. Nõustun eelnevatega 😂 Ma ei tea üldse mis draamast kõik räägivad sest Mallukas huugab oma paywalli taga mida ma keeldun maksmast
  Väga ootan veel tervise teemasid, kuidagi aitab endalgi hoida kurss sirge.
  Kui Brigitte jõuab selle kõige kõrvalt enda eest hoolitseda, siis kuidas mina ei jõua 👸🏼

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart
error: Sisu on kaitstud!
Scroll to Top