Minu suurim füüsiline ebakindlus: paistes nägu & kuidas sellest vabaneda

Ma ütlen teile ausalt, et näha meedias endast neid koledaid (õnneks vanu!) pilte, kus olen näost suur ja paistes, tegi rohkem haiget kui see, mida minu kohta öeldakse. See, kuidas mu nägu näeb nendel piltidel välja, on justkui kinnitus sellele, kui halvasti end ca aasta aega kohtlesin.  Aeg on vaadata tõele NÄKKU, lol. Kõigest on võimalik välja tulla, kui teed paar konkreetset sammu. Glow-up ülioluline osa: nägu paistetusest vabaks! Jagan sulle kõiki oma saladusi. Let’s do this!

3 thoughts on “Minu suurim füüsiline ebakindlus: paistes nägu & kuidas sellest vabaneda”

  1. Tegin lipolüüte 1x lõua alla ja niiiiii toimis. Alguses paistetas muidugi aga pärast seda oli märgatav vahe. Käisin veel mingi pakkumise ajal ja hinna-tulemuse suhe oli väga väga paigas.
    Muidugi kui juurde võtad siis tuleb ka see tagasi, et igavene lahendus pole aga minu puhul toimis ja ütleks et oli väärt seda raha.

  2. Oi jaaa! Kui oma paistes nägu peeglist näen, siis saan aru, et tuleb end kätte võtta. Mul tekib lõua alla ka väike lott, siis saan aru, et nüüd on pe*ses🤣 Minul on aidanud see punkt, kus trenn trenn trenn. Kui lott on kadunud, siis tean, et olen õigel teel. Kui järjepidev olla ja distsipliini hoida oma treeningute ja toiduga, siis tuleb ka tulemus. Ja nägu seljuhul ka rohkem toonuses!

  3. Lipolüütikud ütlen mina, et täis jama. Tegin 3x…mõttetu maha visatud raha ja täiega valus ka, ausalt 😅
    Ise läksin ja lasin rasvaimu lotile teha ja best otsus ever. Kes vähegi tahavad muuta midagi, siis miski muu peale imu ausalt ei aita.
    Kõik on proovitud ja ausalt kõik muu jama!!!

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart
error: Sisu on kaitstud!
Scroll to Top