Kõige olulisem sõna, mida peab elus õppima, on “ei”

Ma ei poolda egoismi ning “mina, maailm ja minu soovid” suhtumist, ent ma ei poolda ka liigset heategevust. Ma pooldan seda, et energia- või rahavahetus peab olema balansis. Annad. Saad vastu. Ma näen, et olen end elus väga palju raisanud kohtades ja inimestele, mis ei täida mu südant ja rahakotti. See kõik on olnud aeg ja energia, mida oleksin juba võinud varem panna iseendale, koolile, teistele inimestele ja äriprojektidele. Olen lubanud end mingil määral ära kasutada, sest tahtsin olla “hea inimene” ja mulle meeldib teisi aidata. Mu 2024 goal  on olla hea inimene nii, et seda ka väärtustatakse. Mul on nii villand sellest, et inimesed näevad mind kui BSH OÜ-d ja võimalust reklaami saada, kuid nad lähenevad mulle isiklikult ja eraeluliselt, et mind manipuleerida ilusate sõnade kaudu seda kõike tasuta tegema. Aitab! 

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart
error: Sisu on kaitstud!
Scroll to Top