rose, flower, dew-5452046.jpg

Kõik vajayjay tervisest – mida süüa? Mida mitte? Alumise korruse lõhnaõli?

Mul on eluaeg olnud rämedad parakad, et ma jumala eest ei lõhnaks kuskilt halvasti… Suu või keha. Eriti, kui läheb suuremaks rehepeksuks…Ma olen palju lugenud ja katsetanud ja maksan sulle blogiepisoodi raha tagasi, kui sa siit abi ei saa. Ma olen nii kindel, sest lisaks teaduslikele allikatele on mul teemaga palju kogemust. K. Kardashiani ettevõtte Lemme “Lemme purr” vajajay kapslite review saad ka.

1 kommentaar “Kõik vajayjay tervisest – mida süüa? Mida mitte? Alumise korruse lõhnaõli?”

  1. Seda, et on olemas probiootikumi tampoonid, kuulen esimest korda. Kas neid müüakse apteegis?

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart
error: Sisu on kaitstud!
Scroll to Top