Ma asun pool aastat juukseid kasvatama, sest need on üle mõistuse lappes + kõik tooted part one

Nii, pikendusi enam pole ja nüüd on aeg oma kiharad kasvatada kauniks ja paksuks. Stress, mitte nii kõrge kvaliteediga toitumine, liigne alkohol ning kuumtöötlus on teinud mu juustega 1:0. Ma näitan teile kohe ausalt, mis rotisaba-nirakad mul alles on. Maksumüüri taga oleva pildi jagamise eest saate kaasuse, ausalt! 😛 Ja sellest ka, kuidas see maailmaettevõte “fafa-ma nii Mrs Worldwide, värisege” mind üle lasi 🙁 

5 kommentaari “Ma asun pool aastat juukseid kasvatama, sest need on üle mõistuse lappes + kõik tooted part one”

 1. 100% avokaado õli pidi ka hästi mõjuma juustele. Tore oli su postitust lugeda ja taas midagi uut teada saada🥰😇

 2. Mulle tundub, et su juustele on laastavalt mõjunud hoopis juuste triibutamine. Piltidelt tundub, et sul on endal loomulik lokk, mis tekstuurilt ongi kahusem ja kuivem juus. Eelnevalt sa vist helestasid oma juuste väljakasvu, mitte ei triibutanud? Ise olen täpselt selle sama tee läbi käinud ja arvasin, et triibutamine on “parem valik” juustele aga kahjuks minu puhul oli just vastupidi. 🙂

  Kõige paremini on mul aidanud rosmariiniõli ja peanaha massaaž , peanaha koorimine+k18 ja joico 4-astmeline hooldus. Nagu iga asjaga siis tulemused toob järjepidevus. +kahune juus vajab koguaeg niisutust, ka pesude vahel tuleks panna niisutavaid tooteid juusteotstele. Väga hea abimees kusjuures on koju osta õhuniisutaja, eriti, kui kodus on kuiv õhk.

 3. Võluhaldja “Kihara maagia” juukseõli teeb imesid. Teed maski, pudelil kirjas et 1-2h hoiad peas aga ma tavaliselt kuskil 4 või lausa 5 – lähen siis paari kuu pärast juuksurisse ja mulle oeldakse, et mul on juuksed nii palju välja kasvanud (olen blondeeritud blond). See on nüüd lausa sõltuvust tekitav, sest sain temalt kinnitust, et toode töötab.
  ❤️

 4. Minul peale sünnitust aitab ja on alati aidanud kollageen(iconfit hüdrolüüsitud kollageen) ja igal võimalikul moel rohelist süüa..

 5. Nii soovitan kaaluda seda brüneti ideed. Kui selle postituse kaanefotot nägin, siis kohe esimene mõte oli, et “vau kui kaunis” ja ei uksunud, et saad kuidagi veelgi kaunim olla. Lihtsalt minu meelest tumedam toon sobib kuidagi nii hästi sulle, esmamulje oleks kohe kuidagi, et “see inimene on küll nii terve, rikas, enesekindel ja heas kohas oma eluga”.

  Taustinfo mõttes, olen ise enamvähem loomulik kartul, aga ka aastaid blonde triipe teinud. Ja nüüd selle sinu foto peale hakkasin vaatama enda vanu pilte tumedamat tooni juustega ja sain aru, et no nii palju kenam ja tahan ise ka ikkagi loomulikuma tooni suunas liikuda.

  Mu ema ütles minu meelest kunagi super hästi, et loomulik juuksevärv on inimesel põhjusega selline, sest see sobib talle lihtsalt kõige paremini. Ja pean tõdema, et tõesti olen enamike inimeste puhul sellega nõus, mõned erandid muidugi on. 🙂

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart
error: Sisu on kaitstud!
Scroll to Top