Kuidas mu vaimne tervis kõigele toimuvale vastu peab? + nipid sulle kehvemateks päevadeks

Kui ma kuhugi kodust välja lähen: kooli, kosmeetikusse, poodi, oma õmbleja juurde või kuhu iganes avalikku kohta, siis ma näen, kuidas inimesed vaatavad mind kurvalt, eriti tuttavad. Lähedased helistavad. Nad kõik soovivad mulle, et oleksin tugev ja küsivad, et kuidas ma toime tulen. Nad väljendavad empaatiat ja kahetsust, et mul selline elu on. Ma mõistan, kust see tuleb, aga ma räägin nüüd teile enda poole, sest nagu te teate: kirjutamine aitab mul maailma ja ennekõike enda sisemaailma lahti mõtestada. 

2 thoughts on “Kuidas mu vaimne tervis kõigele toimuvale vastu peab? + nipid sulle kehvemateks päevadeks”

  1. Ma lihtsalt pean mainima, et kui viid riided kuhugi müüki, siis pliis jaga infot 😀 Ma läheks kohe teeks ühe korraliku shopingutiiru #needbshclothesforselfcare (päris ausalt, fännan su garderoobi 😅)

    1. SA TEED NALJA?! Ma TOP1 ebastiilne kuulsus… ausalt ka, ma käiks ainult retuuside ja pusaga. Ürituste jaoks suudan õnneks endast targemaid kuulata 🙏🏻 Aga Viimsi Kirbukas muidu!

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart
error: Sisu on kaitstud!
Scroll to Top