Ma avan end täiesti ribadeks teie ette, sest ma tahan, et Eesti ühiskond oleks targem, õnnelikum ja vähemkiuslik

Nii, jou. Kõigepealt – ma ei usu vaime ja selgeltnägijaid. Ma ei usu ka horoskoopi. Ma usun natukene energiatesse ja sellesse, et kui anname midagi endast välja (nimetagem seda “manifesteerimiseks” või milleks iganes), siis su unistus tuleb sinuni, sest su aju hakkab märkama neid võimalusi, mis saavutaks sinu eesmärgi. Ma ei usu ka sellesse, et oma raha peab kindlasti panema terapeutidele. Väga palju annab tasuta ära teha, kui sul on väga õiged sõbrannad.  Mainitagu, et juuratudengina ja endise ajakirjanduse tudengina olen jätkuvalt ja igavesti teaduspõhisuse usku. Olen seda usku ka, et kõik valus saab alguse lapsepõlvest ja meie elu ülesanne on teha endast olenev, et peale kasvav põlv oleks tervem ja veel parem kui olid meie vanemad. Ma kirjutasin oma isale üle 4 aasta ja oma emale üle poole aasta. See on kindlalt mu kõige lemmikum blogi siiani, sest ma olen valmis end täielikult avama.

2 thoughts on “Ma avan end täiesti ribadeks teie ette, sest ma tahan, et Eesti ühiskond oleks targem, õnnelikum ja vähemkiuslik”

  1. Tekstist kumab läbi, et sa suutsid avada oma südame. See teeb mind õnnelikuks.
    Usun, et see kiirgab sinust läbi ja lisab sinu praegusele olemusele ja ilule veel 100x otsa.
    Saad olla pehme, naiselik, voolav ja vaba.
    I have been waiting for this to happen 😄😄

  2. Niiii nii hea meel su üle! See on suur taipamine ja väga aus, et vanemaid igatseme, ükskõik milline minevik. Nagu eelnev kommentaar,siis ma näen ka su kirjutatust nii suurt südametervenemist, uuesti usaldamist ja turvatunnet, mis voibolla minevikus kadus ja millest Hurt people Hurt people tegevused üldse sündida said! Respekt aususe eest 🙂

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart
error: Sisu on kaitstud!
Scroll to Top