Natuke eilsest meediadraamast, negatiivsetest päevadest ja sellest, mis osas ma tahan oma iseloomu kasvatada

Kallid, täna hommikul enne kella kümmet ma kirjutasin oma eluaegsele parimale sõbrannale, et kle viitsid kirjuta, mis sinu arvates on üleüldiselt kogu mu iseloomu vead. Noh, niisama, et kui sul tööl igav on. Nii muuseas. Ma luban end kritiseerida vähestel, aga temal küll. Olen ka ise aru saanud, kus ma näen oma iseloomu puhul paranduskohti ja palusin sõbrannal mu arvamust  kinnitada või kummutada. Näiteks, ma kipun liiga kiiresti sõdima ja vaidlema, reageerima kohe ning olen liialt “minu arvamus peab peale jääma” tüüpi inimene olnud. Ma tean, mida ma ka kõikide meessuhete puhu olen valesti teinud. Usun, et kui need kohas endas parandan, saavutan parima iseenda, parimad suhted ning kõik muu glow-up tuleb sellisel juhul üsna iseenesest.

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart
error: Sisu on kaitstud!
Scroll to Top