Mu kaks kõige lemmikumat iluspetsialisti heitsid mu üle parda ja nüüd mul pole mitte kedagi

Kirjutan peatükis “Kes on Brigitte?” sellest, kuidas BSH-st saab Brigitte suurel määral nii, et saan olla üksi. Enda eest hoolitsemine, olgu selleks sport või ilutegevused, on parim ravi stressi vastu. Olen alati öelnud, et ma ilmselt poleks nii ilus, kui mul poleks nii häid ilutehnikuid. Viimastel aastatel märkan, kuidas kipun mõned ilutegijad kuulsaks tegema ning nende ajad lähevad täis ja siis on neil ühel hetkel minust suva & mind heidetakse üle parda. Üks ilutehnik ütles lausa, et ta ei teeninda mind, sest mind ümbritseb liiga palju skandaale. Kes mu ilu eest hoolitsema on jäänud, kes enam seda ei tee ja kes hoolitseda võiks?

11 thoughts on “Mu kaks kõige lemmikumat iluspetsialisti heitsid mu üle parda ja nüüd mul pole mitte kedagi”

 1. Soovitan väga Elis- Inglit instagramis leiad ta “makeup_by_elis” nime alt teeb ime hästi tööd ja lisaks on ka ime andekas juuksur wave baris:)

 2. Soovitan Meikariks Dagmar Torilo-t.
  Asukoht Mustamäe algus/Kristiine.
  Hind 55€.
  Pole õrnemat pintsliga võõpamist tundnud, ta teeb oma tööd justkui mööda minnes, nii kerguses.
  Ja tulemus on alati selline,et 5minutit ohhetan ja ahhetan peeglis-kui ilus.
  Hästi püsiv, samas kerge tunne ( pole selline paks ummistav kiht )
  Olen Üli õnnelik ,et ta leidsin sel aastal ja olen talle vist juba 3 x öelnud kui raha oleks rohkem siis käiks iga hommik tema juures. Inimesena ka Üli soe ja kiirgab naiseliku energiat Mis on samuti tohutult inspireeriv. Soovitan südamest!

 3. Ma jätan siia kommentaari, veidi vale teema küll, aga mujale ei saanud.

  Kas sulle ei tundu, et jäid lihtsalt Mallukale ette ja see on korduv muster? Aastaid jääb mulje, et kes julgeb endale suure fännibaasi kasvatada, see tehakse maatasa? Miiu, Triinuliis esimesed, kes meenuvad, aga neid on igasuguseid ta blogist läbi käinud sarnasel viisil, ka nüüd sina. Kiusaval viisil võiks isegi öelda. Juba pikalt mõelnud, kas keegi kunagi talle vastu hakkab, aga ilmselt saavad veel mitmed järgmisedki sama jama tunda..

 4. Blanche ilusalong!!! Eriti Julia, no nii tore koht ja alati kõik väga põhjalikult tehtud. Kasutavad ka biologique asju ja on seetõttu pidanud rasked eksamid läbi tegema

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart
error: Sisu on kaitstud!
Scroll to Top