Glow up vol 1& BSH Beauty Awards 2023: NÄONAHK!

Mul on tiinekast saati olnud akne. See on geneetiline. Akne pole mind üleliia häirinud ja iga mees on alati öelnud, et “oi sul pole neid punne nähagi ju”. Valetajad, rai*k. Ei, nummi tegelt. Mul on ikka jõhker punnivabrik olnud lõual ja otsa ees. 

Kui sa oled see inimene, kes võib pesta oma nägu või mitte ja panna näokreemi või mitte, aga sul ei ole kunagi punne (olnud), siis kao minema. Vihkan sind. Ma suhtun sinusse nagu neisse, kes võivad kõike süüa, aga juurde ei võta, sest seedimine on nii kiire või kelle aju pole dieedikultuur ära pesnud. Ma kohe kindlasti ei kuulu kumbagi viimasesse kategooriasse. Ma pean tõmblema, taidlema ja võimlema, et mul punne ei oleks. Ma olen käinud nahaarsti juures, mitme erineva kosmeetiku juures, kuid kõige enam on mind aidanud Kelli Peel-Kramm ning mu enda läbi katsetatud koduhooldus. Seekordses blogis pole mitte ainult 100% not sponsored ilulemmikud, vaid kõik muud nipid lisaks ka. Näonaha säravana hoidmine on veerandkohaga töö, aga see kõik on võimalik. Luba, ma õpetan sulle, kuidas saavutad kõige kaunima palge, nagu mul praegu 🙂

2 thoughts on “Glow up vol 1& BSH Beauty Awards 2023: NÄONAHK!”

  1. Ostsin Medicube pulgad… They better work!!! 😀 xP
    btw: üli pikalt otsisin ja googeldasin igast iluhäkke (leidsin ka mõne hea, a’la klaasitäis sooja vett hommikul kohe peale ärkamist ja kreemid-seerumid). Aga, kuskilt mujalt ei saanud nii selgeid ja ehedaid soovitusi, kui Sinu blogist (lõpuks). Silmakreemi peab ka ära proovima, inimesed on liiga tihti küsinud, kas keegi lööb mind xd

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart
error: Sisu on kaitstud!
Scroll to Top