3 thoughts on “I BAASVÄÄRTUS – PERE”

  1. Suurema osa oma elust olen tegelenud ”mommy issue-dega”, aga tead, see postitus pani mind päriselt mõtlema…tohutult resoneerun selle osaga, et enne puberteeti olime issiga parimad sõbrad; täna helistame 3x aastas (jõulud, ja sünnipäevad).
    Muidugi, telefon töötab kahtepidi, aga arvan, et vanemate ja laste vaheline armastus töötab ikkagi ülevalt alla- minu issi peaks mind natuke rohkem armastama, kui mina teda; sama moodi plaanin kunagi oma last rohkem armastada, kui tema mind- see on loodus!
    Täna pean tõdema, et tagasivaadates on KÕIK mu eksid armastanud mind meeletult ja kohelnud kui kullatükki, aga kuna üks mees mu elus on mind reetnud (issi), siis ei ole uskunud ka neid peikse ja lõpetanud suhted lihtsalt selleks, et mitte kogeda seda pettumust uuesti .

    Ok, see 10 minutit lugemist oli suurem läbimurre, kui mu 3 kuud psühholoogi vastuvõtte. Tänks. 😀

    1. Kuidas keegi nn.eluarmastus leiab, et nõuanded, kuidas peaksin oma vanematega suhtlema, on õiged? Ja, siis reedab samuti. Täiskasvanuna, kui oma vanemaid juba tunneme, saame ja peamegi neid võtma sellistena, nagu nad on. Miks peab oma vanemat, kes otsib ikkagi kontakti, täiesti oma elust välja jätma…..?! Me oleme need, kust me tuleme. Hirmus vägikaikkavedu ja suured egod ei lase lahti rulluda elu tegelikku ilu ja valu….sellises lühikeses hetkes, mis meile siin antud on.

  2. Armas pilt see sinust ja su isast, mul pole au olnud üldse oma isa tunda, kadus mu ema elust, kui sündisin. Õnneks kasvatas mind mu kasuisa, kellele olen elu lõpuni tänulik❤️Loodan, et leiate isaga kompromissi lõpuks ja lepite ikka ära❤️❤️❤️Soovin südamest head Sulle Brigitte kõigis Su tegemistes!!🥰🥰Oled tark, tubli ja imekaunis noor naine. Ka mu tütred Rosette ja Karolin imetlevad sind❤️❤️🥰🥰

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart
error: Sisu on kaitstud!
Scroll to Top