Mida ma teeksin, kui mind petetaks?

Mul on elus olnud erinevaid perioode ja arengufaase. Kui ma haiget saan, siis ma kipun ennast hävitama ja tegema kõike selleks vahendeid valimata, et mul ei oleks enam valus. Ma loodan, et ma ei tee enam mitte kunagi niimoodi. See on inetu ja hale, tühi ja kole. Ma olen ise petnud, mind on avalikult petetud ja ma olen korduvalt olnud inimene, kellega petetakse. Ma ei ole olnud kellegi suhtes päriselt nn kolmas või täiskohaga armuke. Ma olen neid mehi ära kasutanud nii palju, kui mul neid parasjagu millekski vaja läks. Ma ei ole kunagi olnud ka nii loll, et ma seda meest päriselt endale tahaksin või lubaksin endal lasta tundeid tekkida. See oli huvitav kogemus need mehed maha murda ja siis selle kaudu endale midagi tõestada. Meedias jäetakse muidugi mulje, et mina lähen kellegi toimiva suhte vahele õnnelikku paari lahku ajama, kui see pole mitte kordagi nii olnud.

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart
error: Sisu on kaitstud!
Scroll to Top