Minu igapäevane 15 min meik

Selles videos näed minu igapäevameiki, mis võtab 15 minutit. Kirjutasin sulle alla ka listi kõikidest kasutatud toodetest.

2 thoughts on “Minu igapäevane 15 min meik”

  1. Nii tore video! Täiega ootasin ja ootan glami oma ka juba 🤩
    Mul ka tumedad silmaalused ja asi, mis need päriselt vähendab ja ära võtab on The Ordinary caffeine solution 5% + EGCG. Panen iga õhtu silma alla ja hommikul juba palju värskem. Hommikuti ka mõnikord kasutan, aga mingit niisutavat kreemi ka panen kindlasti. Muidugi ma ei tea, mis Sinu kosmeetik sellest tootest arvab haha 😀 Aga mul on väga hästi töötanud ja julgen soovitada. Ei ärrita ka mul nahka (mul suht tundlik ja kuiv).
    Puudri osas olen aastaid kasutanud Artdeco puudrit, see küll tolmpuuder, aga no niiiii hea. Kulub ka väga vähe. Kerge nahal ja mis oluline, et fotodel ei jää ka mingit koledat valget ranti paistma. Ma ei julge soovitada, sest Sul nii kallid tooted ja see puuder mingi 10-12€ 😂 Aga ma ise tahaks neid Charlotte Tilbury asju proovida küll. Iga kord kui kuskil mingit selle brändi reklaami vms näen, siis tuleb kohe Brigitte meelde, sest sa tõesti oled sellest aastaid rääkinud haha 😃

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart
error: Sisu on kaitstud!
Scroll to Top